Huawei Mate 10 Lite ön cam değişimi konusunda sizler için merak ettiğiniz konulara açıklık getirdik. Huawei akıllı telefonlarının en çok satan modeli olan Mate 10 Lite cep telefonu ülkemizde ciddi satış yaptı. Bir Usta olarak dikkatimizi çeken en önemli özelliği Ön camın dokunmatikli olması ve bunu değiştirebilir olmamızdır.

İçindekiler

Huawei Mate 10 Lite Dış cam çatlar ise ne yapmalı?

TFT, AMOLED, INFINITY ve OLED ekran teknolojilerinde uzman ve Profesyonel olduğumuzu her yazımızda ifade ediyoruz. Yeni teknoloji son sistem cam değişim makinelerimiz ve -200 derece soğuk ile genleşme sonucu ön cam sökme tekniklerimiz sayesinde yapamayacağımız hiç bir ekran yoktur.

Huawei Mate 10 Lite dokunmatikli ön cam değişimi Tamir Dünyası servisimizde 1 saatte yapılmaktadır.

Huawei Cam değişimi sonrası sorun yaşanır mı?

Kesinlikle ön cam değişim sonrası hiç bir sorun yaşanmaz. Cam değişimi sonrası cihazınızı gördüğünüzde çok şaşıracaksınız. Çünkü yaptığımız işlem son derece orijinal kalitede ve işçilikte olup, bazen kendi yaptığımız cam değişimlerini dahil biz bile anlayamıyoruz 🙂 .

NOT: Ön cam değişimlerinin en büyük avantajı, iç LCD ekran şuanda kullanmış olduğunuz kendi orijinal ekranınızın kalmasıdır. Sadece kırık olan ön cam ayrılır ve yenisi takılır. Ekran orijinal fabrikasyon kalır.

Hangi durumlarda cam değişimi yapılır ?

*Cihazınız çalışıyor olması gerek.

*İç ekran morarma renk bozulması veya leke olmaması gerek.

Kısacası sadece estetik görünümü olan dış cam yüzeyinin kırık olması halinde Huawei Mate 10 LİTE ön cam değişimi yapılabilmektedir.

Huawei Mate 10 Lite ön cam değişim fiyatı ne kadar?

Fiyatlarımız döviz kuru, stok durumuna göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu yüzden Huawei Mate 10 lite ön cam değişim ücreti için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ön Cam Değişimini Nasıl yapıyoruz ? Cam Değişimi Aşamaları nasıl işliyor ?

  • Servisimize geldiğinizde siz çay ve kahvenizi yudumlarken biz cihazınızın servis kabul kayıtlarını oluşturuyor ve size cihazınızı teslim aldığımıza dair FORM veriyoruz.
  • Cihazınız servis personelimize teslim edilir.
  • Montaj ekibi cihazınızın Özel bir kutuya Formunuzun üzerine söküm işlemini gerçekleştirir. Cihazınız anakarttan ayrılıp sadece ekran alınır ve Cam değişim ekibine teslim edilir
  • Burada -185 Derece buzlama teknolojisiyle çalışan Frozen Seperator Machine cihazına koyulur. Bir süre kapalı bir alanda -185 derece buzlamaya maruz kalan ekran, kendiliğinden kırık olan ön camı genleşme sayesinde dışarı atar.
  • Sonrasında özel solüsyonlar ile Ekran kasadan ayırılır.
  • Tamamen çıplak kalan ekran temizlendikten sonra Özel OLED ekran Laminasyon makinesinde OCA’lanır.
  • Yeni Orijinal Ön cam ile bu makinede presslenir.
  • Hazır olan ekranınız montaj ekibine teslim edilir. Kasanıza yeniden montajlanır
  • Son testler yapılır. Başarılı geçen test sonrasını sizinle iletişime geçilip HAZIR bilgisi verilir.

Huawei Mate 10 Lite Ekran değişimi sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Servisimize cihazlarınızı YURTİÇİ KARGO ile ücretsiz gönderebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo anlaşma Kodu: 265 396 767

Telefon : 0216 387 65 55 – 0545 387 65 55

Bir önceki yazımız olan Mi Redmi 5 Plus Ön Cam Değişimi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.